do what is great


Vijf jaar geleden kwam EQili op de markt met een online oplossing om uw proces van maandafsluiting en jaarrekeningvoorbereiding te optimaliseren en professionaliseren. Nu is het 2020 en het jubileum-jaar is meteen ook het jaar waarin EQili fors heeft ingezet op naamsbekendheid. Bijvoorbeeld doordat ze haar naam heeft verbonden als Gold Partner aan de FM-dag, maar ook met een marketingcampagne via de nieuwsbrieven van Financieel-Management.nl

Het kan dus zomaar zijn dat u ons voorbij hebt zien komen. En dacht: EQili? Wat is EQili dan?
Omdat u weinig tijd heeft om een hele website door te akkeren, hier maar eens een korte introductie van wie we zijn, wat we doen en hoe we uw financiële functie naar een hoger plan kunnen tillen.

Onze EQili applicatie is ontstaan vanuit verwondering. Om niet te zeggen verbijstering. Onze oprichter Karlo Mans kwam er met zijn pet niet bij dat de meeste bedrijven en instellingen hun maandafsluitingen nog (steeds) organiseren met behulp van Checklistjes in Excel, zelfs in tijden van “het nieuwe normaal”.

Vanuit die verwondering is EQili ontwikkeld. Een SaaS-applicatie die snel en toegespitst uw afsluitingsproces aanstuurt, monitort en evalueert.  Wij houden niet van complexiteit. Vinden het niet leuk als zaken nodeloos ingewikkeld gemaakt worden. Daarom is EQili een applicatie die buitengewoon veel souplesse en transparantie aanbrengt in uw afsluitingen. Waardoor de druk van de ketel gaat, minder onderlinge afstemming nodig is en er (kortom) minder gedoe is. Wat krijg je daarvoor in de plaats? Een financiële functie die aantoonbaar in control is, in staat om sneller en betrouwbaarder te rapporteren en minimale tijd nodig heeft om een proces van accountantscontrole te doorlopen.

Implementaties? Die doen we snel. En toegespitst op uw bestaande procesgang. We hebben geen ingewikkelde koppelingen met uw systemen. EQili is een stand-alone applicatie die eenvoudig door onze mensen wordt ingericht. Buitengewone mensen, dat dan weer wel! We hebben de lat altijd hoog liggen, maar zijn anders dan u van consultants gewend bent. We snappen dat dienstverlening uiteindelijk neerkomt op het geven van oprecht persoonlijke aandacht. Dat is onze norm.

Terugverdientijd van EQili? Minder dan een jaar. Logisch toch? U heeft immers een SaaS-jaarabonnement. Dus als het in een jaar nog niet is terugverdiend adviseren wij u de opdracht stop te zetten. Dat gebeurt gelukkig zelden! We hebben nl. heel tevreden klanten. In de zorg, bij lokale overheden en bij groot-MKB en corporates! Kijk vooral even bij onze klantcases of er eentje tussen zit die u aanspreekt!

Aangenaam kennis maken, we kijken uit naar een persoonlijke ontmoeting!