Het Fizi Jaarevent is een uniek jaarlijks evenement speciaal voor én door zorgfinancials. Tijdens het event worden de deelnemers dan ook bijgepraat over actuele en vakgerelateerde onderwerpen. Dit gebeurt met inspirerende plenaire sprekers, interessante workshops en actuele focustafels.

Bag to the future
We kunnen niet ontkennen dat de wereld van de zorg soms net film is. Waar de zorgfinancial een veranderende rol heeft, het script soms lastig te begrijpen is, de aanwijzingen van de regisseur wisselend en ingewikkeld zijn en de set niet altijd mee verandert zoals je zou willen…

Eén ding weten we zeker. Alles om ons heen verandert in een razend tempo en het moet anders op alle fronten! Maar hoe dan? Tijdens het FIZI jaarevent vullen de deelnemers hun eigen ‘bag to the future’ met kennis en vaardigheden om daar in de komende tijd antwoord op te kunnen geven.

Jaarrekening en Accountantscontrole: Regisseur, Hoofdrolspeler of Bijrol?
Dit voorjaar is er weer menige zucht geslaakt bij de voorbereiding van de jaarrekening en de daaropvolgende jaarrekeningcontrole en communicatie met het accountantsteam. De vraag is gerechtvaardigd of u nu de Regisseur bent, de Hoofdrol vervult of slechts een marginale bijrol heeft in het traject om een goedkeurende controleverklaring te verkrijgen.

Wij geloven erin dat een optimaal ingerichte en uitgevoerde afsluitingscyclus in hoge mate bijdraagt aan de efficiency van uw financiële functie en de aantoonbare betrouwbaarheid van uw interne en externe verantwoording.

Donderdag 6 juni om 10:45 nemen wij samen met Ad Mocking (Concerncontroller Ipse de Bruggen) u mee in de Leading Practises op het vlak van maand- en jaarafsluiting en communicatie met uw accountant. Met zijn jarenlange ervaring als concerncontroller nodigden wij Ad uit om het jaarrekeningproces 2018 eens op een andere, eigentijdse wijze, vorm te geven. Graag deelt hij zijn ervaringen met u!

 

Bag to the Future