In de afgelopen maanden waren veel van onze klanten druk met het jaarrekening traject. Ondertussen hebben we bij EQili niet stil gestaan en hebben meerder organisaties gekozen voor EQili voor het optimaliseren van het Maandafsluiting en Jaarrekening traject! Graag stellen we aan u voor:

Ontzorgd Wonen Groep
Ontzorgd Wonen Groep biedt senioren een fijne, passende en veilige woonplek door heel Nederland. Onder het concept “Ontzorgd Wonen Nederland – Samen aangenaam ouder worden” ontwikkelen zij woon(ontzorg)projecten in binnenstedelijke gebieden en aantrekkelijke buitengebieden. Zo kunnen oudere alleenstaanden en echtparen in een ruim appartement met zorg op maat aangenaam revalideren of ouder worden.

Zorggroep Noordwest-Veluwe
Zorggroep Noordwest-Veluwe voegt waarde toe aan vitaliteit en welbevinden van ouderen op de Noordwest-Veluwe. Vanaf de eerste hulpvraag in het huishouden en persoonsalarmering, tot specialistische zorg thuis of in één van de locaties. Er werken meer dan 1500 medewerkers en 1000 vrijwilligers om ouderen in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten dagelijks de beste zorg te bieden.

Servicepunt71
Servicepunt71, shared service organisatie voor bedrijfsvoering in de Leidse regio. Servicepunt71 zorgt voor de interne bedrijfsvoering in de publieke sector. Wij leveren producten en diensten op het gebied van ICT, HRM, Financiën, Juridische Zaken, Inkoop en Facilitaire Zaken. Eigenaren zijn de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude.

Wij heten  Ontzorgd Wonen Groep, Zorggroep Noordwest-Veluwe en Servicepunt71 hartelijk welkom en kijken uit naar een langdurige samenwerking!