Continu leren, continu verbeteren

EQili is niet alleen de oplossing die de aansturing, monitoring en evaluatie van uw afsluitingsprocessen ondersteunt. Op basis van de data die worden vastgelegd faciliteert EQili u ook om uw processen voortdurend te verbeteren. Continu leren, continu verbeteren om daarmee nog beter in control te komen over uw financiële functie!

Proces-Analyse

Proces-Analyse helpt u om inzicht te verkrijgen in de mate waarin gestelde deadlines worden gehaald bij het uitvoeren van de taken en de daarop volgende review stappen. Hierbij worden de gestelde deadlines in EQili afgezet tegen het moment waarop de taken daadwerkelijk worden afgehandeld of gereviewd. Op basis van gemiddelden en spreiding is inzichtelijk waar mogelijke knelpunten in uw afsluitingsproces zich bevinden. De uitgebreide filter mogelijkheden helpen u bij het verder in kaart brengen van de knelpunten en het benoemen van uw verbeterpotentieel.

Uitkomst-Analyse

Uitkomst-Analyse richt zich op de bevindingen die zijn geconstateerd tijdens het uitvoeren van jaarrekening, periodeafsluiting, salarisadministratie, risico beheersing of productieverantwoording. Op basis van de beschikbare data wordt inzichtelijk welke issues veelvuldig voorkomen en of er een relatie is tussen de issues en teams, afdelingen of specifieke onderwerpen. Hierdoor bent u in staat de vinger op de zere plek te leggen en verbeterpotentieel te signaleren.

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

  • FMdag2020

EQili bestaat 5 jaar en trakteert: gratis naar de FM-dag!

Gebruik de code en meldt u gratis aan! Vijf jaar geleden kwam EQili op de markt, ontstaan vanuit onze verwondering dat de meeste bedrijven en instellingen hun maand- en jaarafsluiting nog steeds organiseren met behulp van “checklistjes in Excel”. [...]

Blog

Download

Klantcase: Gemeente Rotterdam

De Gemeente Rotterdam heeft een jaarlijkse begroting van € 3,5 miljard en is met ruim 600.000 bewoners de tweede grootste stad van Nederland. Meer dan 250 financieel medewerkers geven gezamenlijk handen en voeten aan het proces van maand- en jaarafsluiting. In 2019 besloot de Gemeente Rotterdam […]