Continu leren, continu verbeteren

EQili is niet alleen de oplossing die de aansturing, monitoring en evaluatie van uw afsluitingsprocessen ondersteunt. Op basis van de data die worden vastgelegd faciliteert EQili u ook om uw processen voortdurend te verbeteren. Continu leren, continu verbeteren om daarmee nog beter in control te komen over uw financiële functie!

Proces-Analyse

Proces-Analyse helpt u om inzicht te verkrijgen in de mate waarin gestelde deadlines worden gehaald bij het uitvoeren van de taken en de daarop volgende review stappen. Hierbij worden de gestelde deadlines in EQili afgezet tegen het moment waarop de taken daadwerkelijk worden afgehandeld of gereviewd. Op basis van gemiddelden en spreiding is inzichtelijk waar mogelijke knelpunten in uw afsluitingsproces zich bevinden. De uitgebreide filter mogelijkheden helpen u bij het verder in kaart brengen van de knelpunten en het benoemen van uw verbeterpotentieel.

Uitkomst-Analyse

Uitkomst-Analyse richt zich op de bevindingen die zijn geconstateerd tijdens het uitvoeren van jaarrekening, periodeafsluiting, salarisadministratie, risico beheersing of productieverantwoording. Op basis van de beschikbare data wordt inzichtelijk welke issues veelvuldig voorkomen en of er een relatie is tussen de issues en teams, afdelingen of specifieke onderwerpen. Hierdoor bent u in staat de vinger op de zere plek te leggen en verbeterpotentieel te signaleren.

MAAK KENNIS
MET EQILI

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


  Actueel

  Nieuws

  EQili? Wat is EQili dan?

  Vijf jaar geleden kwam EQili op de markt met een online oplossing om uw proces van maandafsluiting en jaarrekeningvoorbereiding te optimaliseren en professionaliseren. Nu is het 2020 en het jubileum-jaar is meteen ook het jaar waarin EQili fors heeft [...]

  Blog

  Download

  Whitepaper: Een soepel afsluitings-proces in “het nieuwe normaal”

  Het jaar 2020 zal voor altijd herinnerd worden als het jaar waarin het niet langer vanzelfsprekend en noodzakelijk was om arbeid te leveren in de gezamenlijke kantoortuin. Het werken op afstand lijkt “het nieuwe normaal” te zijn. In dit whitepaper gaan we in op de randvoorwaarden […]