Risico’s duidelijk en aantoonbaar in Control

Nadenken over risico’s is in deze tijd niet meer toereikend. Vanuit het maatschappelijk verkeer wordt u simpelweg opgelegd dat u aantoonbaar een Risk and Control framework heeft ingericht en periodiek een aantoonbaar interne toetsing doet op de betrouwbare werking van de door u ingerichte beheersmaatregelen. EQili ondersteunt u bij de aantoonbare documentatie van uw Risk and Control framework en interne controles daarop.

Risk & Control in EQili

Er ontstaat een steeds grotere noodzaak om op ieder moment te kunnen aantonen dat uw organisatie in control is. Wat zijn de risico’s, welke beheersmaatregelen zijn ingericht, op welke wijze is vastgesteld dat deze maatregelen effectief zijn en welke conclusies worden verbonden aan eventuele omissies. EQili ondersteunt bij uw interne toetsing van opzet, bestaan en werking van de ingerichte beheersmaatregelen.

Compliant

EQili is flexibel in te richten voor meerdere risicogebieden en getroffen beheersmaatregelen. Denk hierbij aan Informatiebeveiligingsbeleid, rechtmatigheidstoetsingen of andere internal controls. Met behulp van EQili vindt beoordeling periodiek plaats, worden resultaten eenduidig vastgelegd en acties uitgezet. Met EQili geen papieren tijgers, maar een pro-actieve, praktische aanpak waarmee u aantoonbaar in control bent.

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

Blog

Download

Klantcase: Vion Food Group

Vion Food Group is een internationale vleesproducent met verschillende bedrijven verspreid over Nederland en Duitsland en daardoor te maken verschillen in verslaggevingsvereisten. Belangrijk doel voor Vion is om de afsluitprocessen tussen al deze bedrijven verder te optimaliseren en te standaardiseren. Uiteraard met behulp van EQili!