Risico’s duidelijk en aantoonbaar in Control

Nadenken over risico’s is in deze tijd niet meer toereikend. Vanuit het maatschappelijk verkeer wordt u simpelweg opgelegd dat u aantoonbaar een Risk and Control framework heeft ingericht en periodiek een aantoonbaar interne toetsing doet op de betrouwbare werking van de door u ingerichte beheersmaatregelen. EQili ondersteunt u bij de aantoonbare documentatie van uw Risk and Control framework en interne controles daarop.

Risk & Control in EQili

Er ontstaat een steeds grotere noodzaak om op ieder moment te kunnen aantonen dat uw organisatie in control is. Wat zijn de risico’s, welke beheersmaatregelen zijn ingericht, op welke wijze is vastgesteld dat deze maatregelen effectief zijn en welke conclusies worden verbonden aan eventuele omissies. EQili ondersteunt bij uw interne toetsing van opzet, bestaan en werking van de ingerichte beheersmaatregelen.

Compliant

EQili is flexibel in te richten voor meerdere risicogebieden en getroffen beheersmaatregelen. Denk hierbij aan Informatiebeveiligingsbeleid, rechtmatigheidstoetsingen of andere internal controls. Met behulp van EQili vindt beoordeling periodiek plaats, worden resultaten eenduidig vastgelegd en acties uitgezet. Met EQili geen papieren tijgers, maar een pro-actieve, praktische aanpak waarmee u aantoonbaar in control bent.

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

  • Samenwerking HighQ

EQili gaat samenwerking aan met HighQ

Op 12 juni heeft EQili Nederland een nieuwe samenwerking getekend met HighQ. HighQ levert professionele oplossingen voor accounting en control afdelingen. Door deze samenwerking kan EQili haar klanten nog meer Financiële Expertise bieden en in hun behoeften voorzien. EQili [...]

Blog

Download

Ipse de Bruggen

Klantcase: Ipse de Bruggen

Als een van de grootste zorgaanbieders van Zuid-Holland, zorgt Ipse de Bruggen dagelijks voor ruim 5000 verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Ook binnen de complexe financiële functie is er zorg en aandacht voor het optimaliseren van de periodieke afsluitingsprocessen en de voorbereiding van de jaarrekening. Eenduidigheid, kwaliteit en transparantie staan daarbij voorop.