Uw salarisadministratie in een flow

Salarisadministratie is bij uitstek een proces dat gestructureerd en aantoonbaar betrouwbaar dient te verlopen. U wilt zekerheid dat elke maand opnieuw alle Checks and Balances zijn uitgevoerd om te kunnen komen tot een betrouwbare salarisbetaling. EQili ondersteunt de tijdige aansturing en uniforme documentatie van deze Checks and Balances, zodat u met zekerheid de juiste betalingen verstuurt en u aantoonbaar in control bent over uw salarisadministratieproces.

Checks and Balances rondom Salarisadministratie

Of het nu de controle op de volledigheid van in dienst of uit dienst mutaties is of de controle op de juistheid van de toegepaste premiepercentages sociale lasten, iedere periode opnieuw wilt u inzichtelijk hebben of alle relevante Checks and Balances zijn uitgevoerd, alvorens de salarissen kunnen worden uitbetaald.

Met EQili worden alle controlewerkzaamheden op een uniforme manier vastgelegd in werkinstructies. Werkinstructies worden centraal beheerd, waardoor de gehele organisatie op één uniforme wijze werkt.

In EQili worden alle periodieke controles, vanuit een voor uw organisatie ingerichte standaard, iedere periode toegewezen aan de verantwoordelijke medewerkers. De controles worden in EQili digitaal “afgetekend” en indien nodig, wordt onderliggend bewijs toegevoegd.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Voert u de salarisadministratie voor meerdere bedrijfsonderdelen, of hebben meerdere organisaties de salarisadministratie aan uw organisatie uitbesteed? Dan weet u als geen ander hoe groot uw behoefte aan overzicht is!  EQili is flexibel in te richten zodat de applicatie aansluit bij de wensen van uw organisatie (en uw klanten). Hierbij kunnen we bij de inrichting onderscheid maken tussen bedrijfsonderdelen, teams of diversiteit in uw klantenportefeuille.

ISAE 3402

Verzorgt u de salarisadministratie voor andere partijen, dan helpt EQili bij het verhogen van de kwaliteit en uniformiteit van uw dienstverlening. Centrale vastlegging en aantoonbare aftekening van werkzaamheden in EQili ondersteunt  daarmee bij het behalen van uw ISAE 3402 certificering.

Uw Checks and Balances Salarisadministratie op orde

Dankzij EQili krijgt u aantoonbaar structuur in de aansturing en documentatie van uw Checks and Balances rondom de salarisadministratie. EQili zorgt voor:

  • Uniformiteit in de werkzaamheden
  • Overzicht en eenvoudige aansturing
  • Verbeterde kwaliteit dankzij review proces
  • Aantoonbare aftekening
  • Centrale opslag van informatie
  • Ondersteuning bij het behalen van ISAE 3402 certificering

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

Blog

Download

Klantcase: Vion Food Group

Vion Food Group is een internationale vleesproducent met verschillende bedrijven verspreid over Nederland en Duitsland en daardoor te maken verschillen in verslaggevingsvereisten. Belangrijk doel voor Vion is om de afsluitprocessen tussen al deze bedrijven verder te optimaliseren en te standaardiseren. Uiteraard met behulp van EQili!