Onze verwondering

Bij EQili verwonderen wij ons er over dat veel bedrijven en instellingen hun periodieke afsluitingsprocessen nog steeds aansturen met Checklistjes in Excel. We hebben een hekel aan complexiteit, werken graag efficiënt en houden dingen graag simpel. Daarom helpen we organisaties om de professionaliteit van hun financiële functie naar een hoger plan te tillen en daarmee de kwaliteit van hun interne en externe verslaglegging aantoonbaar te borgen. Dit doen we door het leveren van een onderscheidende software oplossing die specifiek ontwikkeld is om souplesse en transparantie aan te brengen in uw periodieke afsluitingsprocessen.

Karlo Mans

Karlo Mans (1970) is oprichter van EQili Nederland en geestelijk vader van de EQili applicatie. Karlo heeft ruim 25 jaar ervaring als Registeraccountant en Organisatieadviseur. EQili is opgericht vanuit zijn verwondering dat bij de meeste bedrijven en instellingen de periodieke afsluitingsprocessen nog steeds met checklistjes in Excel worden aangestuurd. Tijdens een interim opdracht bij een zorginstelling werd hem gevraagd te ondersteunen bij het optimaliseren van de periodieke afsluitingsprocessen. Op zoek naar een goede, flexibele applicatie die hierbij kon ondersteunen kwam hij er achter dat deze niet bestond.  Daarom heeft hij maar besloten om zelf een oplossing te laten ontwikkelen. Sinds 2015 is Karlo samen met zijn team volop aan de slag om de meerwaarde van EQili voor het voetlicht te brengen in Nederland en daarbuiten.

Actueel

Nieuws

Blog

Download

Klantcase: Vion Food Group

Vion Food Group is een internationale vleesproducent met verschillende bedrijven verspreid over Nederland en Duitsland en daardoor te maken verschillen in verslaggevingsvereisten. Belangrijk doel voor Vion is om de afsluitprocessen tussen al deze bedrijven verder te optimaliseren en te standaardiseren. Uiteraard met behulp van EQili!