Compliant
Met aantoonbaar betrouwbare rapportages

De financiële sector ligt al jaren onder een vergrootglas. Wetgeving, maar ook eisen vanuit toezichthouders als DNB en AFM worden steeds strenger. Betrouwbare verslaggeving, zowel intern als extern, is een must. Daarnaast is het noodzakelijk om risico’s aantoonbaar in kaart te hebben en passende beheersmaatregelen in te richten. EQili helpt bij het optimaliseren van uw financiële hygiëne, de periodieke beoordeling van uw Risk & Control framework en de aansturing en documentatie van interne audits.

Oplossingen voor de Financiële dienstverlening

Belangrijke voordelen

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

  • Samenwerking HighQ

EQili gaat samenwerking aan met HighQ

Op 12 juni heeft EQili Nederland een nieuwe samenwerking getekend met HighQ. HighQ levert professionele oplossingen voor accounting en control afdelingen. Door deze samenwerking kan EQili haar klanten nog meer Financiële Expertise bieden en in hun behoeften voorzien. EQili [...]

Blog

Download

Ipse de Bruggen

Klantcase: Ipse de Bruggen

Als een van de grootste zorgaanbieders van Zuid-Holland, zorgt Ipse de Bruggen dagelijks voor ruim 5000 verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Ook binnen de complexe financiële functie is er zorg en aandacht voor het optimaliseren van de periodieke afsluitingsprocessen en de voorbereiding van de jaarrekening. Eenduidigheid, kwaliteit en transparantie staan daarbij voorop.