De juiste strategische keuzes
Met aantoonbaar betrouwbare rapportages

Diverse landenorganisaties, continenten, tijdzones en juridische entiteiten zorgen voor complexiteit in de financiële functie van uw organisatie. Daar tegenover staat een steeds toenemende druk op de snelheid van het verkrijgen van uw cijfers, zonder concessies te kunnen doen aan de betrouwbaarheid van uw rapportages. EQili helpt om complexe afsluitingsprocessen op professionele wijze centraal aan te sturen en te monitoren. Werkend vanuit een corporate blauwdruk bent u staat om snel en online inzicht te krijgen in de status en kwaliteit van de uitgevoerde afsluitingswerkzaamheden en voorkomende issues. EQili biedt elke periodeafsluiting opnieuw een transparant beeld van de kwaliteit van de afsluiting en dus van de betrouwbaarheid van uw cijfers! Dat levert tastbare informatie om uw organisatie aan te sturen en verdere optimalisaties door te voeren en te verankeren.

Oplossingen voor multinationals

Belangrijke voordelen

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

Blog

Download

Klantcase: Vion Food Group

Vion Food Group is een internationale vleesproducent met verschillende bedrijven verspreid over Nederland en Duitsland en daardoor te maken verschillen in verslaggevingsvereisten. Belangrijk doel voor Vion is om de afsluitprocessen tussen al deze bedrijven verder te optimaliseren en te standaardiseren. Uiteraard met behulp van EQili!