De juiste strategische keuzes
Met aantoonbaar betrouwbare rapportages

Diverse landenorganisaties, continenten, tijdzones en juridische entiteiten zorgen voor complexiteit in de financiële functie van uw organisatie. Daar tegenover staat een steeds toenemende druk op de snelheid van het verkrijgen van uw cijfers, zonder concessies te kunnen doen aan de betrouwbaarheid van uw rapportages. EQili helpt om complexe afsluitingsprocessen op professionele wijze centraal aan te sturen en te monitoren. Werkend vanuit een corporate blauwdruk bent u staat om snel en online inzicht te krijgen in de status en kwaliteit van de uitgevoerde afsluitingswerkzaamheden en voorkomende issues. EQili biedt elke periodeafsluiting opnieuw een transparant beeld van de kwaliteit van de afsluiting en dus van de betrouwbaarheid van uw cijfers! Dat levert tastbare informatie om uw organisatie aan te sturen en verdere optimalisaties door te voeren en te verankeren.

Oplossingen voor multinationals

Belangrijke voordelen

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

  • Samenwerking HighQ

EQili gaat samenwerking aan met HighQ

Op 12 juni heeft EQili Nederland een nieuwe samenwerking getekend met HighQ. HighQ levert professionele oplossingen voor accounting en control afdelingen. Door deze samenwerking kan EQili haar klanten nog meer Financiële Expertise bieden en in hun behoeften voorzien. EQili [...]

Blog

Download

Ipse de Bruggen

Klantcase: Ipse de Bruggen

Als een van de grootste zorgaanbieders van Zuid-Holland, zorgt Ipse de Bruggen dagelijks voor ruim 5000 verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Ook binnen de complexe financiële functie is er zorg en aandacht voor het optimaliseren van de periodieke afsluitingsprocessen en de voorbereiding van de jaarrekening. Eenduidigheid, kwaliteit en transparantie staan daarbij voorop.