Professionele dienstverlening
Met aantoonbare kwaliteit

Klanten besteden hun (administratieve) processen uit aan uw organisatie en verwachten dat u de kwaliteit levert waar zij voor betalen. EQili biedt ondersteuning om de administratieve processen voor uw klanten eenvoudig en op een uniforme wijze aan te sturen en overzicht te houden over de voortgang en kwaliteit van dienstverlening. Hierdoor bent u in staat om de kwaliteit van uw dienstverlening aantoonbaar te verbeteren en de winstgevendheid in uw portefeuille te verhogen. Aantoonbare aftekening van werkzaamheden in EQili helpt bij het behalen en behouden van uw ISAE 3402 certificering.

Oplossingen voor Outsourcing

Belangrijke voordelen

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

Blog

Download

Klantcase: Vion Food Group

Vion Food Group is een internationale vleesproducent met verschillende bedrijven verspreid over Nederland en Duitsland en daardoor te maken verschillen in verslaggevingsvereisten. Belangrijk doel voor Vion is om de afsluitprocessen tussen al deze bedrijven verder te optimaliseren en te standaardiseren. Uiteraard met behulp van EQili!