Professionele dienstverlening
Met aantoonbare kwaliteit

Klanten besteden hun (administratieve) processen uit aan uw organisatie en verwachten dat u de kwaliteit levert waar zij voor betalen. EQili biedt ondersteuning om de administratieve processen voor uw klanten eenvoudig en op een uniforme wijze aan te sturen en overzicht te houden over de voortgang en kwaliteit van dienstverlening. Hierdoor bent u in staat om de kwaliteit van uw dienstverlening aantoonbaar te verbeteren en de winstgevendheid in uw portefeuille te verhogen. Aantoonbare aftekening van werkzaamheden in EQili helpt bij het behalen en behouden van uw ISAE 3402 certificering.

Oplossingen voor Outsourcing

Belangrijke voordelen

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

  • Samenwerking HighQ

EQili gaat samenwerking aan met HighQ

Op 12 juni heeft EQili Nederland een nieuwe samenwerking getekend met HighQ. HighQ levert professionele oplossingen voor accounting en control afdelingen. Door deze samenwerking kan EQili haar klanten nog meer Financiële Expertise bieden en in hun behoeften voorzien. EQili [...]

Blog

Download

Ipse de Bruggen

Klantcase: Ipse de Bruggen

Als een van de grootste zorgaanbieders van Zuid-Holland, zorgt Ipse de Bruggen dagelijks voor ruim 5000 verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Ook binnen de complexe financiële functie is er zorg en aandacht voor het optimaliseren van de periodieke afsluitingsprocessen en de voorbereiding van de jaarrekening. Eenduidigheid, kwaliteit en transparantie staan daarbij voorop.