Financiële hygiëne
Met aantoonbaar betrouwbare verantwoording

De druk op (lagere) overheden om hun financiële functie op een structureel hoger plan te tillen is groot. Cijfers moeten tijdig beschikbaar zijn en u moet kunnen aantonen dat u in control bent over uw financiële processen. EQili is een unieke toepassing die u faciliteert om uw maandafsluitingen en jaarrekeningvoorbereiding op een professionele manier te kunnen aansturen, monitoren en evalueren. EQili stelt u in staat om een gelijkwaardige, professionele samenwerking met uw accountant vorm te geven.

Oplossingen voor de overheid

Belangrijke voordelen

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

  • Samenwerking HighQ

EQili gaat samenwerking aan met HighQ

Op 12 juni heeft EQili Nederland een nieuwe samenwerking getekend met HighQ. HighQ levert professionele oplossingen voor accounting en control afdelingen. Door deze samenwerking kan EQili haar klanten nog meer Financiële Expertise bieden en in hun behoeften voorzien. EQili [...]

Blog

Download

Ipse de Bruggen

Klantcase: Ipse de Bruggen

Als een van de grootste zorgaanbieders van Zuid-Holland, zorgt Ipse de Bruggen dagelijks voor ruim 5000 verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Ook binnen de complexe financiële functie is er zorg en aandacht voor het optimaliseren van de periodieke afsluitingsprocessen en de voorbereiding van de jaarrekening. Eenduidigheid, kwaliteit en transparantie staan daarbij voorop.