Focus op zorg
Met aantoonbaar betrouwbare verantwoording

De financiële complexiteit in de zorg is de afgelopen jaren enorm toegenomen, evenals de vraag naar transparantie in uw verantwoording. Cijfers moeten tijdig beschikbaar zijn om sneller te kunnen sturen. Ondertussen moet u kunnen aantonen dat u in control bent en uw financiële functies op orde heeft. EQili is een unieke toepassing die u faciliteert om uw afsluitingscyclus op een professionele manier te kunnen aansturen, monitoren en evalueren. EQili stelt u in staat om uw afsluitingsproces en jaarrekening traject professioneel te organiseren, inclusief de aantoonbare borging van in control zijn op het gebied van productie verantwoording.

Oplossingen voor de zorg

Belangrijke voordelen

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

Demo aanvragen

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

Blog

Download

Klantcase: Vion Food Group

Vion Food Group is een internationale vleesproducent met verschillende bedrijven verspreid over Nederland en Duitsland en daardoor te maken verschillen in verslaggevingsvereisten. Belangrijk doel voor Vion is om de afsluitprocessen tussen al deze bedrijven verder te optimaliseren en te standaardiseren. Uiteraard met behulp van EQili!