Focus op zorg
Met aantoonbaar betrouwbare verantwoording

De financiële complexiteit in de zorg is de afgelopen jaren enorm toegenomen, evenals de vraag naar transparantie in uw verantwoording. Cijfers moeten tijdig beschikbaar zijn om sneller te kunnen sturen. Ondertussen moet u kunnen aantonen dat u in control bent en uw financiële functies op orde heeft. EQili is een unieke toepassing die u faciliteert om uw afsluitingscyclus op een professionele manier te kunnen aansturen, monitoren en evalueren. EQili stelt u in staat om uw afsluitingsproces en jaarrekening traject professioneel te organiseren, inclusief de aantoonbare borging van in control zijn op het gebied van productie verantwoording.

Oplossingen voor de zorg

Belangrijke voordelen

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets,
Whitepapers en Klantcases

MAAK KENNIS
MET EQILI

PUBLICATIES

Download onze Factsheets, Whitepapers en Klantcases

MEER WETEN OVER EQILI EN ONZE OPLOSSINGEN?

Vragen over ons, of onze oplossingen? Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.


Actueel

Nieuws

  • Samenwerking HighQ

EQili gaat samenwerking aan met HighQ

Op 12 juni heeft EQili Nederland een nieuwe samenwerking getekend met HighQ. HighQ levert professionele oplossingen voor accounting en control afdelingen. Door deze samenwerking kan EQili haar klanten nog meer Financiële Expertise bieden en in hun behoeften voorzien. EQili [...]

Blog

Download

Ipse de Bruggen

Klantcase: Ipse de Bruggen

Als een van de grootste zorgaanbieders van Zuid-Holland, zorgt Ipse de Bruggen dagelijks voor ruim 5000 verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Ook binnen de complexe financiële functie is er zorg en aandacht voor het optimaliseren van de periodieke afsluitingsprocessen en de voorbereiding van de jaarrekening. Eenduidigheid, kwaliteit en transparantie staan daarbij voorop.